Купити кондиціонер в Ірпені

Статті - June 14, 2021

Ви хочете купити кондиціонер в Ірпені, Бучі, Вишневому, Вишгороді, Києві та інших населених пунктах Київської області? Тоді Climagroup - це ваш вибір. Адже ми пропонуємо купити кондиціонер за самою низькою ціною в регіоні, при цьому у нас величезний вибір кондиціонерів на будь-який гаманець. Більше того, наші монтажники виконають установку кондиціонера в Ірпені, в Бучі та в інших містах не дорого, з гарантією і повною відповідальністю. Ми є офіційними дилерами кондиціонерів всіх брендів, які представлені в нашому інтернет-магазині, а це означає, що ви отримаєте офіційну гарантію з нашим печаткою в гарантійному талоні.

Установка кондиціонера в Ірпені, Бучі, Києві коштує всього від 2500 грн (на попередньо встановлену магістраль).

Стандартна установка кондиціонера Ірпінь, Буча, Вишневе, Київ та ін. коштує від 3500 грн.

Закладка магістралі для кондиціонера в Києві, Ірпені, Бучі та ін. коштує від 750 грн/м.п.

Консультація щодо вибору кондиціонерів безкоштовна

Наша компанія виконує всі роботи з установки та обслуговування кондиціонерів в Київській області.

Декілька наших бригад постійно працюють в Ірпені, тому купити і встановити кондиціонер мешканцям регіону дуже зручно, оперативно і не дорого. І особливо важливо розуміння, що ми як компанія несемо повну відповідальність за наших монтажників і їх роботу.

Працюючи з нами, ви відчуєте всю простоту вибору та установки кондиціонера, у вас не виникне проблем з доустановкою, коли на етапі ремонту вам продали кондиціонер, встановили зовнішній блок і трасу, ремонт закінчений, а монтажник не відповідає на дзвінки і не хоче до вас їхати, як часто трапляється.

Купити кондиціонер безпечно, оскільки ми не беремо передоплату за обладнання, тобто оплата за кондиціонер після факту доставки або установки, при цьому доставка безкоштовна.

Якщо вам потрібен кондиціонер і ви не знаєте з чого почати – почніть із дзвінка
(0800) 330 353;