Чому слід купити кондиціонер із встановленням у CLIMAGROUP

Статті - March 13, 2024

Почнемо з того, що кондиціонери - це досить складний кліматичний агрегат, від правильного підбору та якості монтажу якого буде залежати комфорт в домі, вартість у експлуатації та тривалість роботи.
Для того, щоб уникнути помилок у підборі кондиціонера, слід звернутися до спеціалістів CLIMAGROUP. Ми враховуємо не лише базові фактори у вигляді площі кімнати, а й безліч інших, таких як:
- розташування приміщення (сонячна сторона чи ні)
- площа вікон
- призначення приміщення (спальня, дитяча, кухня, зал, торгові, офісні приміщення та інше)
- за потреби розраховуємо тепловий баланс
- визначаємо побажання замовника
- та багато іншого
Це сводить до мінімуму шанс вибрати кондиціонер недостатньої потужності або надто потужний.
Наші спеціалісти - монтажники виконують кваліфікований монтаж кондиціонерів і ставлять їх на гарантію - ми є офіційними дилерами всіх представлених кондиціонерів на сайті https://climagroup.ua/.
Ми також виконуємо роботи з закладки міжблочних комунікацій на етапі ремонту, виконуємо монтаж кондиціонерів всіх типів і моделей, самостійно або залучаючи альпіністів чи спеціальний транспорт.
Ось кілька випадків "щось пішло не так" з нашого досвіду, що стосуються встановлення домашніх спліт-систем, які демонструють переваги роботи з нашою компанією:
 Приклад 1 : Клієнт з м. Ірпінь придбав у нас два кондиціонера і спочатку замовив закладку траси з монтажем зовнішніх блоків - кондиціонери доставили, заложили магістрали та встановили зовнішні блоки - все за планом. Через 4 місяці клієнт запрошує нас на встановлення внутрішніх блоків, у процесі монтажу виявляється, що один з блоків має дефект - з'єднувальна різьба на мідній трубці відкручується, її слід випаяти і замінити, нагадаємо, кондиціонер новий, на гарантії. У нашому випадку монтажники демонтували внутрішній блок кондиціонера і забрали його з собою, на наступний день наша компанія відвозить його в офіційний сервіс, і ще на наступний день ми його забираємо відремонтованим, веземо на об'єкт встановлюємо і перевіряємо - все працює. Усі ці маніпуляції виконані за рахунок CLIMAGROUP.
Як видно з цього випадку, що було місце заводському браку, але ця проблема не легла на плече і гаманець клієнта.
Припустимо, що така ситуація сталася б при покупці кондиціонера в неспеціалізованій компанії, клієнтові довелося б самостійно оплачувати всі витрати на демонтаж, повторний монтаж, перевезення блока в сервіс та назад, витрачати свій час і сили.
 Приклад 2 : У клієнта була закладена магістраль на етапі ремонту, все виконано добре. Він обрав кондиціонер, наші монтажники приїхали на встановлення з кондиціонером. Встановили зовнішній блок і внутрішній, нічого не передвіщало проблем. При запуску кондиціонера УЗО відключає живлення в домі (як при короткому замиканні), після включення внутрішній блок не запускається. Майстри установники на місці прозвінюють проводку, все в нормі. Загалом внутрішній блок ми забираємо і відвозимо в сервіс, де через 30 хвилин нам його повертають «здоровим». Знову монтуємо - все працює, клієнт не поніс ніяких витрат, незручності – так, але незначні, адже ніхто не застрахований від такої ситуації.
 Приклад 3 : Це більше об'єднаний приклад з достатньо поширеною ситуацією.
Клієнт замовляє установку кондиціонера, по приїзду монтажники виявляють, що траса закладена таким чином, що монтаж кондиціонера не можливий без шкоди для нового ремонту. Монтажники, які виконували закладку траси, зникли і телефони вимкнені. Ситуацію ми виправляємо, але це вже додаткові витрати для замовника.
Таких проблемних ситуацій, звичайно ж, не дуже багато, але від них ніхто не застрахований. Тому ми рекомендуємо купувати кондиціонери, замовляти монтаж траси на етапі ремонту, замовляти монтаж кондиціонера у спеціалізованій монтажній компанії «КЛІМАГРУП». Коли ми виконуємо повний комплекс робіт, ми несемо відповідальність на кожному етапі зокрема, і в цілому за результат. Ви можете бути спокійні за свій кондиціонер.
Надіємося ця стаття допомогла вам отримати відповіді на питання:
Де купити кондиціонер з установкою?
Де замовити закладку траси?